lørdag 19. juni 2010

Fint ferdig


Bamse og jeg har funnet roen i teltet etter en storartet dag på vestlandsspesialen. At det gikk over all forventning i utstillingsringen blir nesten bare som bonus å regne. Det beste var sola, stemningen og det gode humøret som preget alt som foregikk. En ekstra applaus må sendes til folka fra Rogaland som ikke bare reiser til Bergen for å stille ut, men som gjør det for å arrangere. De skulle hatt premie. At dagen ble avsluttet med over femti feststemte entusiaster benket ved et langbord og med heftig grilling får de ta som en takk for innsatsen.

Vi har altså hatt det veldig fint i dag og det ble altså en god dag i ringen. Bamse skulle konkurrere mot to andre veteranhanner. Plasseringspremiene, håndmalte takskifer med bernermotiv, var så flotte at det viktigste var nesten oppnådd da den sveitsiske dommeren ga oss rød sløyfe for 1. premie kvalitet. Da hun i tillegg fant Bamse god nok til 2. plass i klassen, bare slått av en ti år gammel ringvant champion, var det gjort. Det var ingen grunn til å deppe selv om vi ikke nådde opp til plassering i konkurransen om beste hannhund.

I morgen er det en ny dag, en ny utstilling og en ny dommer. Det blir like spennende og alle muligheter er åpne når det gjelds utfallet. Men folka og hundene er de samme, og da blir det bernerfest uansett, og nå virker det som vinden har lagt seg. Men sommertemperatur er det absolutt ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar