lørdag 19. juni 2010

Klare til fest


I kveld har camp bernerdilla etablert seg på Lone camping ved Bergen. I hele to dager skal vi kose oss sammen med likesinnede på vestlandsspesialen, en dobbeltutstilling som bernerklubbens avdelinger i Rogaland og Bergen og omegn har gått sammen om.

Så i morgen skal Bamse i utstillingsringen for første gang i år, for første gang på over ett år og for første gang som veteran. Som tidligere nevnt er det altfors få bernere som når denne alderen. Derfor er det litt ekstra stas å kunne vise ham fram. For han er ikke mye preget at alderen. Du må ganske nær innpå snuta hans for å oppdage at det har begynt å dukke opp noen grå hår i de brune feltene på snuta og over øynene. I adferden er han like aktiv, sprek og nysgjerrig som han alltid har vært. Det er ikke noe som tyder på at han har begynt å roe ned.

Helgens dommere kommer fra England og Sveits Tyskland. Dermed kan det bli interessant å se hva slags hunder de setter opp og om de foretrekker ulike typer. Uansett utfall kommer det mange gamle kjente hit, på om vi skulle bli fort ferdige i ringen, er turen på ingen måte forgjeves. Da blir det bare mer tid til å skravle med folk det er altfor lenge siden jeg hadde øyenkontakt med sist.

Håper bare denne sure nordavinden kunne gi seg slik at vi faktisk kunne kjenne at det er midtsommer om noen få dager.

1 kommentar: