mandag 30. september 2013

En hund etter kunst


Det har vært mange bilder her fra turer i skog og fjell, og mer skal det bli. Men stort sett går Aredhel og jeg våre turer der alle andre går, langs gater og veier i byen eller bynære steder. I går kveld la vi kveldsturen om det nye rådhuset i Førde. Der har de nå fått lys i kunstverket som befinner seg på den åpne plassen 'inni' huset. Lyset i installasjonen forandrer seg med klokka og tiden på døgnet.

Det er ganske fascinerende. Det syntes også fotografen Liv Lien fra Naustdal som vi møtte på stedet. Og mens vi snakket sammen fant Aredhel ut at det var noe som manglet i det ellers så stramme og rettlinjede designet. Hun hoppet opp, stilte seg selv og sto så stille, selv om hun egentlig misliker å posere, at Liv fikk tatt bilder med nesten to sekunders eksponeringstid. En artig opplevelse.

Takk til Liv Lien som sendte meg bildet og ga meg lov til å bruke det. Sjekk gjerne fotobloggen hennes!

PS. Det er ikke første gangen Aredhel sjekker inn i kunstens verden. Hun har også hatt en affære med Oddvar Torsheim, men det er en stund siden.

1 kommentar:

 1. Tusen takk for hyggeleg møte i det nye fargerike rådhuset. Det var eit kjekt innslag i fotograferinga.
  Aredhel var ein flott fotomodell, lydig og godt dressert såg det ut for.
  Dette er nok ein kjekk turkammerat. Sterk og kraftig som den såg ut til å vere, tar den gjerne eit tak med bering av ting og tang også når de går i fjellet...

  Ønsker doke mange fine turer og takk for at du la ut link til bloggen min.

  Ha ein fin kveld !

  SvarSlett