onsdag 21. september 2011

Intet nytt er godt nytt

Livet er en lek
Etter noen intense dager for å bli kjent med det nye familiemedlemmet, og for at hun skulle bli kjent med oss og livet utenfor valpekassa i Brekke, kom hverdagen tilbake i går. Det var ikke noe sjokk akkurat, men vi får besøk til helga og derfor måtte vi konsentrere oss mer om å få på innredet den nymalte gangen enn å ligge langflate på gulvet og leke med Aredhel, -eller å blogge. Dermed ble det heller ikke tatt noen nye bilder.

Men hun utvikler seg, er blitt virkelig husvarm og har begynt å "melde seg på". Matlysten tar seg også opp selv om hun ennå ikke er noen ulv i matfatet. Riktig nok står hun mellom beina våre og jamrer seg når maten lages til, men spiser sjelden opp alt og viser vel så stor interesse for boksematen til kattene eller salamipølse. Ellers har vi ikke hatt dammer på gulvet siden søndag og hun har etablert faste tissesteder ute. Forhåpentlig betyr det at vi snart kan kutte i alle fall én av lufteturene om natta.

I går var det krim på TV, og da gikk vi som liker ekte spenning heller ut og lekte litt i mørket. Aredhel er definitivt ikke mørke- eller skyggeredd. Brummende biler som kjører forbi på veien er mer å passe på. Når det kommer en bil stopper hun lek og moro for å stå å se på at den forsvinner forbi. Når "faren er over", er det full fart så gress, mose og løv fyker. The show goes on.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar